Over ons

Anneke van Soest

Mijn naam is Anneke van Soest, 39 jaar, en woon met mijn man en drie basisschoolkinderen in Utrecht. Sinds januari 2022 ben ik als MediaCoach voor mezelf begonnen onder de vlag ANNO NU Mediacoaching.Ik heb een studie- en werkachtergrond in de gezondheidspreventie en (marketing)communicatie. Die ervaring zet ik in om gezond mediagedrag te stimuleren.

Net als Heidi, volgde ik in 2020 de opleiding tot MediaCoach bij de Nationale Academie voor Media en Maatschappij. Mijn werk bestaat uit: het geven gastlessen op scholen, sessie over mediaopvoeding verzorgen voor (groot)ouders, diverse creatieve workshops voor kinderen en professionals ontwikkelen en begeleiden én organisaties uit het onderwijs, kinderopvang en sociale domein ondersteunen bij het implementeren van mediawijsheid/digitale geletterdheid in hun organisatie.

‘Vier het multimediale tijdperk’, dat is wat ik wens voor iedereen!

 

Heidi Linschoten

Mijn naam is Heidi Linschoten (1977) en ben naast moeder van een zoon ook bonusmoeder van samen 3 tieners. Ik woon in Wageningen.

Sinds 2020 ben ik, net als Anneke, gecertificeerd mediacoach bij de N.O.M.C. Naast leerkracht voor groep 1 tot 8 heeft mediaopvoeding mijn interesse. Momenteel sta ik voor een kleuterklas in Wageningen en geef ouderavonden, inspiratiesessies en workshops. Denk daarbij aan bedrijven, B.S.O. en kinderopvang, maar  ook centrum Jeugd en Gezin.

Mijn kleuters zijn mijn grootste passie, maar ook hier is media opvoeding zeker van toepassing. Ik probeer mijn lessen graag op hen uit en ben steeds meer vindbaar voor organisaties in de omgeving.

Ik werk voor kleine en grote groepen in de leeftijd 0 tot 15 jaar inclusief hun ouders en grootouders.